CILINDRO UC81 OBF

640.01 

Available on backorder

Description

 4344607

Descrizione:

Cilindro a montaggio frontale bilanciato uguale numero di giri da mezza corsa a fine corsa. Possibilità di montaggio sinistra e dritta.

Unità di Misura:

N
Perkthimi:

4344607

CILINDER UC81 OBF

Përshkrimi:

Cilindri i ekuilibruar i montimit të përparmë numër i barabartë i rrotullimeve nga gjysmë goditje në goditje të plotë. Mundësia e montimit të majtë dhe të drejtë.
Njësia Matëse:

N

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “CILINDRO UC81 OBF”

Your email address will not be published. Required fields are marked *