CAYMAN

2,307.00 

Available on backorder

Description

0303144

Descrizione:

Verricello interamente in lega leggera resistente alla corrosione marina. Consigliato per imbarcazioni fino a 13 mt. Completo di control box e maniglia. 1000 W, 24V, Tiro max. istantaneo kg. 1325, Ø catena mm. 8, Assorbimento max Amp. 80, Peso Kg. 25.

Unità di Misura:

N
Perkthimi:

0303144

CAYMAN 1000W 24V – BARBOTIN 8 MM.

Përshkrim:

Çikrik plotësisht në aliazh të lehtë rezistent ndaj korrozionit detar. Rekomandohet për anije deri në 13 metra. E kompletuar me kuti kontrolli dhe dorezë. 1000 W, 24V, tërheqje maksimale kg e menjëhershëm. 1325, zinxhir mm. 8, Thithja maksimale Amp. 80, Pesha Kg. 25.
Njësia Matëse:

N

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “CAYMAN”

Your email address will not be published. Required fields are marked *