CARTA IGIENICA

5.99 

Description

 2424850

Descrizione

Carta igienica speciale a due veli, si scioglie nell’acqua senza intasare gli scarichi del WC. Per toilette portatili e fisse. Confezione da 4 rotoli.

Unità di misura N

Përshkrim

Letër e veçantë tualeti me dy shtresa, shkrihet në ujë pa bllokuar kulluesit e tualetit. Për tualetet portabël dhe të palëvizshëm. Paketë me 4 role.

Njësia matëse N

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “CARTA IGIENICA”

Your email address will not be published. Required fields are marked *