C-SYSTEMS ET 40 KG 1,5

81.99 

Description

 6460681

Descrizione

Sistema epossidico con rapporto di catalizzazione 100:45 in peso, 100% solido, incolla metallo – metallo (alluminio, acciaio, bronzo…) anche con materiali eterogenei, cioè carbonio, porcellana, vetroresina, legno… ma con potere d’incollaggio superiore a 250 kg/cm2. Risolve tutti i problemi di tenuta in maniera professionale e con estrema semplicità. Di consistenza tixotropica, applicabile a spatola dopo la miscelazione dei due componenti. Esente da solventi, elevata tenacità, grande resistenza allo shock termico. Resa teorica 350-450 g/mq

Unità di misura N

Përshkrim

Sistemi epoksi me raport katalizatori 100: 45 me peshë, 100% lidhje e ngurtë, metal – metal (alumini, çeliku, bronzi …) edhe me materiale heterogjene, dmth karboni, porcelani, tekstil me fije qelqi, druri … por me d ” lidhja mbi 250 kg / cm2. Zgjidh të gjitha problemet e vulosjes në mënyrë profesionale dhe me thjeshtësi ekstreme. Qëndrueshmëria tiksotropike, e zbatueshme nga mistri pas përzierjes së dy përbërësve. Rezistencë e lartë pa tretës, rezistencë e madhe ndaj goditjeve termike. Rendimenti teorik 350-450 g / m2

Njësia matëse N

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “C-SYSTEMS ET 40 KG 1,5”

Your email address will not be published. Required fields are marked *