BUSTE PER SOTTOVUOTO

19.76 

Available on backorder

Description

 2424510

Descrizione

Busta per sottovuoto riutilizzabile tagliando subito sotto la linea di saldatura e, una volta prelevato il contenuto, rimandando sotto vuoto per un successivo prelievo; per far ciò, la busta deve avere le pareti interne asciutte e non grasse. Dimensioni cm. 20×30. Confezione 50 pezzi.

Përshkrim

Qese me vakum të ripërdorshme duke e prerë menjëherë poshtë vijës së vulosjes dhe, pasi të jetë marrë përmbajtja, duke u kthyer në vakum për marrjen e mostrave pasuese; për ta bërë këtë, zarfi duhet të ketë mure të brendshme të thata dhe jo të yndyrshme. Dimensionet cm. 20×30. Pako me 50 copë.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “BUSTE PER SOTTOVUOTO”

Your email address will not be published. Required fields are marked *