BUSSOLE OLYMPIC 135

298.61 

Available on backorder

Description

 P65531

Descrizione

Ø apparente mm. 130. Rosa piatta, con graduazione ogni 5°, per barche a vela oltre mt. 9, illuminazione di serie 12 V. Calotta di protezione retrattile in tre parti scorrevoli. Installazione ad incasso orizzontale o su colonna (CHIESUOLA) con l’articolo P10301.

BUSULL DETARE E BARDHE ME FUSHEN E KUQE DHE KAPAK

Përshkrim

E dukshme Ø mm. 130. Trëndafil i sheshtë, me diplomim çdo 5 °, për varkat me vela mbi mt. 9, ndriçimi standard 12 V. Mbulesa mbrojtëse e tërheqshme në tre pjesë rrëshqitëse. Instalim horizontal ose me kolonë (CHIESUOLA) me artikullin P10301.

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “BUSSOLE OLYMPIC 135”

Your email address will not be published. Required fields are marked *