BUSSOLA OLYMPIC TACTICAL

167.00 

Available on backorder

Description

 P17250

Descrizione

Riunisce le funzioni di: Bussola di rotta classica sulla parte orizzontale della rosa. La lettura della prora si ha sulle alidade impresse sul fondo e di Bussola tattica sulla parte verticale della rosa. Basta memorizzare una sola cifra, per le 3 andature di un percorso olimpico. Ø apparente della rosa mm. 85, 5 alidade. Rosa piatta incurvata per una eccellente visibilità. Peso g. 375

Përshkrim

Kombinon funksionet e: Busulës së drejtimit klasik në pjesën horizontale të trëndafilit. Kërcimi lexohet në alidadet e ngulitura në fund dhe busulla taktike në pjesën vertikale të trëndafilit. Mjafton të mësosh përmendësh një figurë të vetme, për 3 hapat e një kursi olimpik. Ø e dukshme e trëndafilit mm. 85, 5 alidade. Trëndafil i sheshtë i lakuar për shikueshmëri të shkëlqyer. Pesha g. 375

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “BUSSOLA OLYMPIC TACTICAL”

Your email address will not be published. Required fields are marked *