BUSSOLA CONTEST 101 TACTICAL

238.60 

Available on backorder

Description

 P64425

COMPASS OF BLACK COLOR

Description

It combines the functions of the Classic steering compass on the horizontal part of the rose. The prow is read on the alidades imprinted on the bottom and the tactical compass on the vertical part of the rose. It is enough to memorize a single figure, for the 3 paces of an Olympic course. Apparent Ø mm 100, for sailboats from 8 to 12mt. Supplied with protective cover, double reading both on the cockpit side and on the cabin side. Integrated inclinometer.

Unite of measure

N

Perkthimi:

P64425

BUSULL E ZEZE

 

Përshkrim

Ai kombinon funksionet e busullës klasike të drejtimit në pjesën horizontale të trëndafilit. Fyelli mund të lexohet në halidadat e stampuara në pjesën e poshtme dhe busullën taktike në pjesën vertikale të trëndafilit. Mjafton të mësosh përmendësh një figurë të vetme, për 3 hapat e një kursi olimpik. Me sa duket Ø mm 100, për varkat me vela nga 8 në 12mt. E furnizuar me mbulesë mbrojtëse, me lexim të dyfishtë si në anën e kabinës ashtu edhe në anën e kabinës. Inclinometër i integruar.
Masa:

N

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “BUSSOLA CONTEST 101 TACTICAL”

Your email address will not be published. Required fields are marked *