BORSA IMPERMEABILE TONIC

30.00 

Description

P2340305

Descrizione

Borse Tonic impermeabili in terylene 210T, tessuto in poliestere con rivestimento in PVC. Leggero, flessibile e trasparente. Guarnizione impermeabile e chiusura a clip. 5 LT

Unità di misura

N

Pershkrimi

Çanta  të papërshkueshëm nga uji në terilen 210T, pëlhurë poliestër me veshje PVC. I lehtë, fleksibël dhe transparent. Vula e papërshkueshme nga uji dhe mbyllet me kapese. 5 LT

Njësia matëse

N

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “BORSA IMPERMEABILE TONIC”

Your email address will not be published. Required fields are marked *