BODY SHAMPOO ML.300

10.99 

Description

 6464686

Descrizione

Detergente speciale per corpo, viso e capelli da utilizzare anche con acqua di mare, ecologico, produce pochissima schiuma, ideale per barca e camper, aiuta a risparmiare acqua riducendo la necessità di risciacquare. Flacone 300 ml.

Unità di misura N

Përshkrim

Pastrues special për trupin, fytyrën dhe flokët që do të përdoret gjithashtu me ujë deti, ekologjik, prodhon shumë pak shkumë, ideal për varka dhe kampe, ndihmon në kursimin e ujit duke zvogëluar nevojën për shpëlarje. Shishe 300 ml.

Njësia matëse N

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “BODY SHAMPOO ML.300”

Your email address will not be published. Required fields are marked *