BOA DA NUOTATORI / SACCA STAGNA

37.12 

Available on backorder

Description

 1515639

Descrizione

Boa da traino in PVC telato galleggiante, perfetta per nuotare in acque libere o per avventure di snorkeling. Mantiene il contenuto asciutto e al sicuro, fornendo visibilità e protezione in acqua. Completa di una cinghia di traino e di fissaggio alla vita regolabile da 65 a 180 cm, di fischietto di emergenza e di tasca interna a tenuta stagna per trasportare oggetti personali. Può essere un aiuto al galleggiamento se troppo stanchi, ed usata come comodo zaino per tutti i giorni. Colore arancione/giallo. Dimensioni cm. 65×28

Përshkrim

Vozë tërheqëse PVC me kanavacë lundruese, e përkryer për not në ujë të hapur ose aventura snorkeling. Mban përmbajtjen të thatë dhe të sigurt, duke siguruar dukshmëri dhe mbrojtje në ujë. E kompletuar me një rrip tërheqës dhe fiksim të rregullueshëm në bel nga 65 në 180 cm, një bilbil emergjence dhe një xhep të brendshëm të papërshkueshëm nga uji për të mbajtur sendet personale. Mund të jetë një ndihmesë lëvizëse nëse është shumë e lodhur dhe përdoret si një çantë shpine e rehatshme për çdo ditë. Ngjyra portokalli / e verdhë. Dimensionet cm. 65×28

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “BOA DA NUOTATORI / SACCA STAGNA”

Your email address will not be published. Required fields are marked *