BLU NET LT.1

13.99 

Description

 6464404

Descrizione

Soluzione per W.C. chimici e condutture. E’ un prodotto detergente che riduce gli odori all’origine, adatto per l’impiego nei W.C. marini, nelle casse di raccolta degli stessi e nelle condutture per evitare il formarsi di cattivi odori. Nelle tazze dei W.C. impiegare puro, nelle casse e condutture diluire 1:10 / 1:50. Flacone da lt 1 con tappo salva bimbo.

Unità di misura N

Përshkrim

Zgjidhja për W.C. kimikateve dhe tubacioneve. Isshtë një produkt pastrimi që zvogëlon aromat në origjinë, i përshtatshëm për tu përdorur në tualet. detare, në kutitë e grumbullimit të të njëjtave dhe në tuba për të shmangur formimin e erërave të këqija. Në kupat e W.C. përdorni pastër, në kuti dhe tuba hollojeni 1:10 / 1:50. Shishe 1 litër me kapak për kursimin e fëmijëve.

Njësia matëse N

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “BLU NET LT.1”

Your email address will not be published. Required fields are marked *