BLACK WATER INLET KIT

40.26 

Available on backorder

Description

Art. 2323652

Plastic sewage pipe union kit consisting of 2 sets of straight and 90° fittings Ø 38 mm, 1 blind plug 1″ 1/4 male, 1 blind plug 1″ 1/2 female, 1 3/8″ male/female elbow, 1 straight 3/8″ hose connector Ø 17/19 mm

Art. 2323652

Kompleti bashkimi i tubave të ujërave të zeza plastike i përbërë nga 2 grupe pajisjesh të drejta dhe 90° Ø 38 mm, 1 prizë qorre 1″ 1/4 mashkull, 1 prizë qorre 1″ 1/2 femër, 1 3/8″ bërryl mashkull/femër, 1 lidhës i drejtë i zorrës 3/8″ Ø 17/19 mm

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “BLACK WATER INLET KIT”

Your email address will not be published. Required fields are marked *