BLACK PERFORMANCE FENDERS

37.52 

Category:

Description

 P57231

Description

Manufactured from soft, shiny and UV resistant PVC. Can be used either horizontally or vertically. Thanks to the design of the fender’s extremities, the PVC spreads evenly inside the mould during the rotomoulding process. This even distribution of the plastic material guarantees a perfect shock absorption, no matter where the point of impact is on the fender. Leng. max boat m. 12, Ø cm. 20, Leng. cm. 80. Ø rope cm. 2.7.

P57231

PARFAQËT E PERFORMANCËS SË ZI CM. 62X21

Përshkrim

Prodhuar nga PVC e butë, me shkëlqim dhe rezistente ndaj UV. Mund të përdoret si horizontalisht ashtu edhe vertikalisht. Falë dizajnit të skajeve të parafangos, PVC përhapet në mënyrë të barabartë brenda kallëpit gjatë procesit të formimit rrotullues. Kjo shpërndarje e barabartë e materialit plastik garanton një thithje perfekte të goditjeve, pavarësisht se ku është pika e goditjes në parafango. Gjatësia. max barkë m. 12, Ø cm. 20, Gjatësia. cm. 80. Ø litar cm. 2.7.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “BLACK PERFORMANCE FENDERS”

Your email address will not be published. Required fields are marked *