BINOCOLO NAVIMAN2 7×50 STAGNO

237.45 

Description

 5302310

Descrizione

Ottica 7 x 50 “Waterproof” impermeabile, messa a fuoco centrale, resistente all’umidità, interamente rivestito in gomma antiurto e interno con nitrogeno, ottiche special coated. Campo visivo (1000 mt.) 123 mt. Completo di custodia, cinghiette e istruzioni. Peso g. 868.

Përshkrim

Optikë e papërshkueshme nga uji 7 x 50 “I papërshkueshëm nga uji”, fokus qendror, rezistente ndaj lagështirës, ​​e mbuluar tërësisht me gome rezistente ndaj goditjeve dhe e brendshme me azot, optikë e veshur special. Fusha e shikimit (1000 mt.) 123 mt. Kompletuar me kasë, rripa dhe udhëzime. Pesha g. 868.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “BINOCOLO NAVIMAN2 7×50 STAGNO”

Your email address will not be published. Required fields are marked *