BINOCOLO CON OTTICA 7X50 AUTOFOCUS

105.00 

Description

 P40561

Descrizione

Ottica 7×50, con autofocus, impermeabile agli spruzzi. Campo visivo (1000 mt.) 119 mt., prisma BAK-7. Trattamento antiriflesso “fully”. Completo di fodero, cinghia e panno per la pulizia. Lunghezza mm. 175, peso 790 gr. Colore nero.

Përshkrim

Lente 7×50, me fokus automatik, rezistente ndaj spërkatjeve. Fusha e shikimit (1000 mt.) 119 mt., prizmi BAK-7. Trajtim “plotësisht” anti-reflektues. Kompletuar me këllëf, rrip dhe leckë pastrimi. Gjatësia mm. 175, pesha 790 gr. Ngjyrë e zezë.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “BINOCOLO CON OTTICA 7X50 AUTOFOCUS”

Your email address will not be published. Required fields are marked *