BABY WRAP

34.96 

Description

Art. 412557

 

Baby Wrap is the first neoprene wet suit ideal for children from 6 to 24 months.
It ensures great thermal comfort and is super easy to put on, thanks to 4 straps with hook-and-loop closure.
This baby wetsuit has easy access for changing diapers without complications.
Here are the key features of Baby Wrap, the Mares wetsuit for young children:

– Great comfort ideal for small children
– Easy access for changing diapers
– 4 straps with hook-and-loop closure to adjust the fit
– Excellent donning
Available in sizes for infants from 6 to 24 months of age.

 

Perkthimi:

 

Baby Wrap është kostumi i parë i lagësht nga neopreni, ideal për fëmijët nga 6 deri në 24 muaj.
Siguron komoditet të madh termik dhe vendoset shumë lehtë, falë 4 rripave me mbyllje me grep dhe unazë.
Ky kostum i lagur për fëmijë ka akses të lehtë për ndërrimin e pelenave pa komplikime.
Këtu janë tiparet kryesore të Baby Wrap, kostumit të lagur Mares për fëmijët e vegjël:

– Komoditet i madh ideal për fëmijët e vegjël
– Qasje e lehtë për ndërrimin e pelenave
– 4 rripa me mbyllje me grep dhe unazë për të rregulluar përshtatjen
– Veshje e shkëlqyer
E disponueshme në madhësi për foshnjat nga 6 deri në 24 muaj.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “BABY WRAP”

Your email address will not be published. Required fields are marked *