AUTOCLAVE V-FLO 5.0

774.00 

Available on backorder

Description

1616502

Descrizione:

Autoclave alimentata da un nuovo azionamento a velocità variabile che fornisce la quantità esatta di flusso d’acqua necessaria per eseguire una varietà di attività di consegna a bordo. Poiché la pompa monitora costantemente il flusso d’acqua e la corrente elettrica, si regola automaticamente in base alle necessità, assicurando che i sistemi funzionino alla massima efficienza.

Unità di Misura:

N
Perkthimi:

1616502

 

AUTOCLAVE V-FLO 5.0 40PSI 12V

Përshkrim

Autoklav i mundësuar nga një makinë e re me shpejtësi të ndryshueshme që siguron sasinë e saktë të rrjedhës së ujit të nevojshme për të kryer një sërë detyrash të shpërndarjes në bord. Meqenëse pompa monitoron vazhdimisht rrjedhën e ujit dhe energjisë elektrike, ajo automatikisht rregullohet sipas nevojës, duke siguruar që sistemet të funksionojnë me efikasitet maksimal.
Njësia matëse:

N

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “AUTOCLAVE V-FLO 5.0”

Your email address will not be published. Required fields are marked *