AUTOCLAVE FLOJET TRIPLEX 3 VALVOLE 8LT. 12 V. 25 PSI

121

Description

 1634261

Descrizione

Autoclave TRIPLEX 3 Valvole con bypass garantisce un flusso uniforme e silenzioso eliminando così i serbatoi di accumulo. Supporti in gomma morbida per minimizzare rumorosità e vibrazioni. Autoadescante fino a mt. 3, può funzionare a secco senza subire danni. Conforme ISO 8846 MARINE (ignition protection). Con pressostato

Unità di misura N

Përshkrim

Autoklavë TRIPLEX 3 Valves me bajp garanton një rrjedhje uniforme dhe të heshtur, duke eleminuar kështu rezervuarët e akumulimit. Montime prej gome të butë për të minimizuar zhurmën dhe dridhjet. Vetë-mbushje baruti deri në mt. 3, mund të thahet pa u dëmtuar. ISO 8846 MARINE (mbrojtje nga ndezja) në përputhje. Me ndërprerës presioni

Njësia matëse N

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “AUTOCLAVE FLOJET TRIPLEX 3 VALVOLE 8LT. 12 V. 25 PSI”

Your email address will not be published. Required fields are marked *