AUTOCLAVE FLOJET TRIPLEX 3 VALVOLE 11LT. 12V. 50PSI

122.00 

Available on backorder

Description

 1635261

Descrizione

Autoclave – TRIPLEX 3 Valvole con bypass garantisce un flusso uniforme e silenzioso eliminando così i serbatoi di accumulo. Supporti in gomma morbida per minimizzare rumorosità e vibrazioni. Autoadescante fino a mt. 3, può funzionare a secco senza subire danni. Conforme ISO 8846 MARINE (ignition protection). Con pressostato.

Unità di misura N

Përshkrim

Autoklavë – TRIPLEX 3 Valvulat me bajp garantojnë një rrjedhje uniforme dhe të heshtur duke eleminuar kështu rezervuaret e akumulimit. Montime prej gome të butë për të minimizuar zhurmën dhe dridhjet. Vetë-mbushje baruti deri në mt. 3, mund të thahet pa u dëmtuar. ISO 8846 MARINE (mbrojtje nga ndezja) në përputhje. Me ndërprerës presioni.

Njësia matëse N

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “AUTOCLAVE FLOJET TRIPLEX 3 VALVOLE 11LT. 12V. 50PSI”

Your email address will not be published. Required fields are marked *