ASPIRATORE PORTATA 750 MC/ORA

230.87 

Available on backorder

Description

 3334123

ASPIRATORE 12 V.

Descrizione

Aspiratore centrifugo in ABS bianco per fissaggio con staffa, omologato RINA e conforme, ISO 8846, ISO 8849, EN 55014, ISO 10133. Indicato per la ventilazione e l’aspirazione nei locali motore.

ASPIRATOR 12 V

Përshkrim

Aspirator centrifugal në ngjyrë ABS të bardhë për fiksim me kllapa, i miratuar nga RINA dhe në përputhje me ISO 8846, ISO 8849, EN 55014, ISO 10133. I përshtatshëm për ajrim dhe nxjerrje në dhomat e motorit.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ASPIRATORE PORTATA 750 MC/ORA”

Your email address will not be published. Required fields are marked *