AQUASHOES SEASIDE JUNIOR

28.22 

Category:

Description

441092

• NON-MARKING TPR SOLE
• MICRO-MESH UPPER FOR WATER DRAINAGE
• MINIMAL STITCHING FOR BETTER FOOT COMFORT
• REINFORCED TOE AND HEEL AREAS
• CLOSURE: VELCRO® BRAND FASTENER

PERKTHIMI:

• SHOKËN PA SHËNIM TPR
• SIPËR MIKRO-MESH PËR KULLIM TË UJIT
• Qepje MINIMAL PËR KOFORTI MË TË MIRË TË KËMBËVE
• ZONAT E PËRFORCIMIT TË GJASHTËVE DHE THASHËRAVE
• MBYLLJE: Mbërthyes i markës VELCRO®

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “AQUASHOES SEASIDE JUNIOR”

Your email address will not be published. Required fields are marked *