ANTENNA TV DVB-T2 MIZAR V9128AGC

270.11 

Available on backorder

Description

 5555325

Description

Omnidirectional TV antenna built with high-quality construction materials. The extremely compact shape (14cm in diameter and 20cm in height) is the same as the weBBoat 4G Lite, the innovative integrated 4G / WiFi system for having internet along the coast. The antenna allows the reception of terrestrial television signals in both polarizations, horizontal and vertical, for this reason, it is the ideal solution for any type of boat, sailing, or motor. Complete with amplifier for automatic gain adjustment and 20 mt. cable. Reception angle 360 ??°. Frequency 87.5 / 774 MHz. Gain 20 dB. Output for 2 televisions (to which can be added an additional output the optional Splitter). Power supply 12/24 V. Base connection Ø mm. 14. Dim. Ø mm. 200 h. Weight kg. 0,500

units of measure

N
Perkthimi:

5555325

ANTENNA TV DVB-T2 MIZAR

Përshkrim

Antena TV e gjithanshme e ndërtuar me materiale ndërtimi me cilësi të lartë. Forma jashtëzakonisht kompakte (14 cm në diametër dhe 20 cm në lartësi) është e njëjtë me weBBoat 4G Lite, sistemi novator i integruar 4G / WiFi për të pasur internet përgjatë bregdetit. Antena lejon marrjen e sinjaleve televizive tokësore në të dy polarizimet, horizontale dhe vertikale, për këtë arsye është zgjidhja ideale për çdo lloj varkë, lundrimi ose motor. E kompletuar me amplifikator për rregullimin automatik të fitimit dhe 20 mt. kabllo Këndi i pritjes 360 ° °. Frekuenca 87.5 / 774 MHz. Fito 20 dB Dalje për 2 televizorë (të cilëve mund t’i shtohet një dalje shtesë Splitter opsional). Furnizimi me energji 12/24 V. Lidhja bazë Ø mm. 14. Dim. Ø mm 200 orë Pesha kg. 0,500
njësitë e masës:

N

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ANTENNA TV DVB-T2 MIZAR V9128AGC”

Your email address will not be published. Required fields are marked *