ANODIZED ALUMINIUM TELESCOPIC PADDLE

29.33 

Available on backorder

Description

Art. 0909780

Anodized aluminium paddle, telescopic from cm.82 to cm.107, plastic boat hook and demountable blade.

Art. 0909780

Vozis alumini të anodizuar, teleskopik nga cm.82 deri në cm.107, grep plastik për varkë dhe teh i çmontueshëm.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ANODIZED ALUMINIUM TELESCOPIC PADDLE”

Your email address will not be published. Required fields are marked *