ANCORA BRITANY

24.67 

Available on backorder

Description

P16456

Descrizione

La Britany in acciaio zincato ultraresistente è la sola ancora piatta senza cassa di articolazione, per cui non presenta nessun rischio di bloccaggio del fuso dovuto ad intasamento per melma o sassi, inoltre assicura una presa istantanea. Consigliata per tender. Peso Kg.2 dimensioni mm 406×185. Foro Ø10

Unità di misura

N

P16456

 

Spirance Britany KG. 2

Përshkrim:

Britany prej çeliku të galvanizuar ultra rezistent është spiranca e vetme e sheshtë pa një kuti artikulimi, kështu që nuk paraqet asnjë rrezik bllokimi të gishtit për shkak të bllokimit për shkak të baltës ose gurëve, dhe gjithashtu siguron një kontroll të menjëhershëm. Rekomandohet për tender. Pesha Kg. 2 dimensione 406×185 mm. Vrima Ø10
Njësia matëse

N

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ANCORA BRITANY”

Your email address will not be published. Required fields are marked *