AMPLIFICATORE BOSS-MARINE MR800

353.36 

Available on backorder

Description

5553440

Descrizione

Amplificatore dalle ridotte dimensioni ed elevate performances. Dotato di una guarnizione in gomma che sigilla tutti i comandi quando non sono in uso e di connettori waterproof sia sugli ingressi che sulle uscite. Potenza max 400w x 2 (2 Ohm), rms 125w x 2 (4 Ohm), collegamento a ponte 800w x 1 (4 Ohm). Rapporto S/N 102 dB, distorsione THD 0,01%. Dim. mm. 225x213x57h. Controllo remoto per sub-woofer in dotazione.

Unità di Misura

N
Perkthimi

5553440

MR800 125W rms x2

Përshkrimi

Përforcues me madhësi të vogël dhe performancë të lartë. E pajisur me një copë litari gome që mbyll të gjitha kontrollet kur nuk është në përdorim dhe lidhës të papërshkueshëm nga uji si në hyrje ashtu edhe në dalje. Fuqia maksimale 400w x 2 (2 Ohm), rms 125w x 2 (4 Ohm), lidhja e urës 800w x 1 (4 Ohm). Raporti S/N 102 dB, shtrembërimi THD 0,01%. Dim Mm. 225x213x57h. Ofrohet telekomanda për nën-vufer.

Njësia Matëse

N

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “AMPLIFICATORE BOSS-MARINE MR800”

Your email address will not be published. Required fields are marked *