AMPLIFICATORE BOSS-MARINE MR1950

710.50 

Description

 5553442

Descrizione

amplificatore dotato di sportello sigillato per un’efficiente protezione del pannello di controllo, Connettori waterproof che escono dall’amplificatore attraverso dei passaggi sigillati, funzionamento a ponte, crossover Passa Alto Fisso e Passa Basso variabile, guadagno regolabile, Incremento dei bassi e indicatori a LED di accensione e protezione. Controllo remoto sub-woofer in dotazione. Potenza RMS (4 Ohm) 120W x 4 + 1 x 300W Potenza a ponte (4 Ohm) 500W x 2 + 1 x 600W Dim. mm. 510 x 159 x 52.

Unità di Misura

N
 PERKTHIMI

5553442

AMPLIFIKATOR MR1950

Përshkrim

Përforcues përforcues me sinjal të dyfishtë për kontroll efikas të panelit të kontrollit, Lidhës të papërshkueshëm nga uji që kërcejnë nga amplifikatori duke tërhequr çelsat me fuqi të ulët, që funksionojnë në një pikë, kalojnë kalimin Fixed High Pass dhe Base Pass të ndryshueshëm, LED gjithnjë e më të orientuar, me theks dhe protezë. Subwoofer me telekomandë në dozë. Fuqia RMS (4 Ohm) 120 W x 4 + 1 x 300 W Fuqia në paund (4 Ohm) 500 W x 2 + 1 x 600 W Dim. Mm. 510 x 159 x 52.
Njësia e Matjes

N

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “AMPLIFICATORE BOSS-MARINE MR1950”

Your email address will not be published. Required fields are marked *