AMPLIFICATORE BOSS-MARINE MR1000

503.25 

Available on backorder

Description

5553441

Descrizione

Amplificatore dalle ridotte dimensioni ed elevate performances. Dotato di una guarnizione in gomma che sigilla tutti i comandi quando non sono in uso e di connettori stagni sia sugli ingressi che sulle uscite. Potenza max 250w x 4 (2 Ohm), rms 100w x 4 (4 Ohm), collegamento a ponte 500w x 2 (4 Ohm). Rapporto S/N 102 dB, distorsione THD 0,01%. Dim. mm. 324x213x57h. Controllo remoto sub-woofer in dotazione.

Unità di Misura

N
Perkthimi

5553441

AMPLIFIKATOR MR1000 100W rms x4

Përshkrimi

Përforcues me madhësi të vogël dhe performancë të lartë. E pajisur me një copë litari gome që mbyll të gjitha kontrollet kur nuk është në përdorim dhe lidhës të papërshkueshëm nga uji si në hyrje ashtu edhe në dalje. Fuqia maksimale 250w x 4 (2 Ohm), rms 100w x 4 (4 Ohm), lidhje me urën 500w x 2 (4 Ohm). Raporti S/N 102 dB, shtrembërimi THD 0,01%. Dim Mm. 324x213x57h. Jepet telekomanda e nën-vuferit.

Njësia Matëse

N

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “AMPLIFICATORE BOSS-MARINE MR1000”

Your email address will not be published. Required fields are marked *