AMMORTIZZATORE VERRICELLO

106.25 

Available on backorder

Description

Articolo 0290415

Descrizione

Ammortizzatore in poliuretano per la protezione del verricello dal carico di trazione dell’ancora quando la barca è alla fonda preservandolo da strappi e brusche trazioni. Kit composto da cm. 150 cima Ø mm. 14 con gassa impiombata a mano, ammortizzatore ad altissima efficienza e moschettone per catene Ø mm. da 6 a 12. Per imbarcazioni fino a 30 ton.

Unità di misura N

Përshkrim

Amortizues poliuretani për të mbrojtur çikrikun nga ngarkesa tërheqëse e spirancës së anijes, duke e ruajtur atë nga hovat dhe tërheqjet e papritura. Amortizues me efikasitet shumë të lartë dhe karabiner për zinxhirë Ø mm. nga 6 në 12. Për anije deri në 30 ton.

Njësia e masës N

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “AMMORTIZZATORE VERRICELLO”

Your email address will not be published. Required fields are marked *