X2 SENZA CAMPANA

2,194.19 

Available on backorder

Description

 0303612

Descrizione

Verricello studiato per salpare cima e catena con un unico barbotin, grazie anche ad uno speciale dispositivo che mantiene sempre la cima aderente al barbotin. Verricello in bronzo cromato resistente alla corrosione marina, consigliato per barche da 8 a 14 mt. Completo di control box e maniglia. 1000 W, 12V, Tiro max. istantaneo kg. 1000, Velocità di recupero mt/min. 20/40, Ø catena mm. 8, Ø cima mm. 16, Assorbimento Amp. 135, Peso Kg. 23.

Unità di misura N

Përshkrim

Çikrik i projektuar për litar dhe zinxhir, duke pasur edhe një pajisjeje të veçantë që gjithmonë e mban litarin ngjitur me ciganin. Çikrik në bronz të kromuar rezistent ndaj korrozionit detar, i rekomanduar për anije nga 8 në 14 metra. I plotë me kutinë e kontrollit dhe dorezën. 1000 W, 12V, Maks. kg e çastit. 1000, Shpejtësia mt / min. 20/40, zinxhiri Ø mm. 8, Ø mm e lartë. 16, Amporimi i Thithjes. 135, Pesha e Kg. 23.

Njësia e masës N

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “X2 SENZA CAMPANA”

Your email address will not be published. Required fields are marked *