X1 WITH BELL

1,535.97 

Available on backorder

Description

Art. 0303202

Winch designed to winch rope and chain with a single gypsy, thanks also to a special device that always keeps the rope adherent to the gypsy. Chromium-plated bronze winch resistant to marine corrosion, recommended for boats from 6 to 9 m. Complete with control box and handle. 500 W, 12V, Max. pull. instant kg. 630, Recovery speed m/min. 23/26, Ø chain mm. 6, Ø top mm. 12, Amp absorption 75, Weight 10 Kg.

 

Art. 0303202

Çikrik i projektuar për të lidhur litarin dhe zinxhirin me një cigan të vetëm, falë edhe një pajisjeje të veçantë që e mban litarin gjithmonë të ngjitur me ciganin. Çikrik bronzi i kromuar me krom, rezistent ndaj korrozionit detar, i rekomanduar për varkat nga 6 deri në 9 m. I kompletuar me kutinë e kontrollit dhe dorezën. 500 W, 12V, Maks. tërheq. kg të menjëhershëm. 630, Shpejtësia e rikuperimit m/min. 23/26, Ø zinxhir mm. 6, Ø mm sipër. 12, Amper absorbimi 75, Pesha 10 Kg.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “X1 WITH BELL”

Your email address will not be published. Required fields are marked *