X1 SENZA CAMPANA

1,173.76 

Available on backorder

Description

 0303200

Descrizione

Verricello studiato per salpare cima e catena con un unico barbotin, grazie anche ad uno speciale dispositivo che mantiene sempre la cima aderente al barbotin. Verricello in bronzo cromato resistente alla corrosione marina, consigliato per barche da 6 a 9 mt. Completo di control box e maniglia. 500 W, 12V, Tiro max. istantaneo kg. 630, Velocità di recupero mt/min. 23/26, Ø catena mm. 6, Ø cima mm. 12, Assorbimento Amp. 75, Peso Kg. 10.

Përshkrim

Çikrik i krijuar për të tërhequr litarin dhe zinxhirin me një cigan të vetëm, falë edhe një pajisjeje të veçantë që e mban litarin gjithmonë të ngjitur me ciganin. Çikrik bronzi i kromuar rezistent ndaj korrozionit detar, i rekomanduar për varka nga 6 deri në 9 metra. I kompletuar me kutinë e kontrollit dhe dorezën. 500 W, 12V, Maks. kg e menjëhershme. 630, Shpejtësia e rikuperimit mt/min. 23/26, zinxhir Ø mm. 6, Ø mm lart. 12, Amplifikatori i përthithjes 75, Pesha Kg 10.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “X1 SENZA CAMPANA”

Your email address will not be published. Required fields are marked *