Women’s Courchevel Insulated Ski Suit

780.00 

Available on backorder

Categories: ,

Description

Women’s Courchevel Insulated Ski Suit

No. 65882
Honoring the long heritage of skiing in Norway, the Courchevel Stretch Suit has refined resort aesthetics and modern performance technology. Our trusted HELLY TECH® Professional system delivers waterproof/breathable and windproof protection on the slopes. Light PrimaLoft® Gold insulation combined with responsibly sourced duck down keep you warm. A removable hood, removable belt, wrist gaiters and boot gaiters enable you to further personalize the suit’s fitted silhouette. Extra ski features include a PrimaLoft® Aerogel pocket to preserve your phone battery in the cold, a RECCO® transponder for findability and a ski pass pocket. With the planet in mind, 90% of the shell, lining and synthetic insulation is made with recycled materials.

Details

Fiber content:

Shell: 89% Polyamide (Recycled), 11% Elastane – Lining 2: 100% Polyamide (Recycled) – Lining: 100% Polyester – Insulation body: 90% Polyester (Recycled), 10% Polyester – Insulation hood: 50% Duck Down, 50% Polyester – Insulation body: 80% Duck Down, 20% Duck Feather

Care Instructions:

Use washing agent for technical garments. Do not soak. Do not use fabric softener. Close zippers before washing. Wash inside out. Dry inside out. Wash with extra rinse cycle. Tumble dry with dryer balls. Tumble dry until completely dry.
Weight:1700g
PERKTHIM
Kostum skish me izolim Courchevel për femra
nr 65882
Duke nderuar trashëgiminë e gjatë të skijimit në Norvegji, kostumi Courchevel Stretch ka rafinuar estetikën e resortit dhe teknologjinë moderne të performancës. Sistemi ynë i besuar HELLY TECH® Professional ofron mbrojtje të papërshkueshme nga uji/frymëmarrje dhe kundër erës në shpatet. Izolimi i lehtë PrimaLoft® Gold i kombinuar me rrobë me burim të përgjegjshëm ju mban ngrohtë. Një kapuç i lëvizshëm, një rrip i lëvizshëm, dore dore dhe gaita për çizme ju mundësojnë të personalizoni më tej siluetën e montuar të kostumit. Veçoritë shtesë të skive përfshijnë një xhep PrimaLoft® Airgel për të ruajtur baterinë e telefonit tuaj në të ftohtë, një transponder RECCO® për gjetje dhe një xhep për lejen e skive. Me planetin në mendje, 90% e guaskës, veshjes dhe izolimit sintetik është bërë me materiale të ricikluara.
Detajet
Përmbajtja e fibrave:
Shell: 89% Poliamid (i ricikluar), 11% Elastan – Rreshtim 2: 100% Polyamid (i ricikluar) – Rreshtim: 100% Poliester – Trupi izolues: 90% Poliester (I ricikluar), 10% Poliester – Kapak izolues: 50% Duck Down , 50% Poliester – Trupi izolues: 80% Duck Down, 20% Duck Feather
Udhëzimet e kujdesit:
Përdorni agjent larës për veshjet teknike. Mos njomet. Mos përdorni zbutës të rrobave. Mbyllni zinxhirët përpara se të lani. Lani brenda jashtë. Thajeni brenda jashtë. Lani me një cikël shpëlarjeje shtesë. Thajeni me topa tharëse. Thajeni me tharje derisa të thahet plotësisht.
Pesha:
1700 g

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Women’s Courchevel Insulated Ski Suit”

Your email address will not be published. Required fields are marked *