WD-40 HIGH-PERFORMANCE MULTI-PURPOSE GREASE CARTRIDGE

26.69 

Available on backorder

Description

Art. 6464597

Excellent load and cut resistance (6500 N vs 2200 N) compared to standard lithium grease. Contains additives that allow heavy loads to be withstood without breaking down the lubricating film. High water resistance. Twice the washout resistance of generic lithium grease. Excellent corrosion protection. Protects surfaces against rust and corrosion, even when grease is used in wet conditions.

Very wide temperature range. Withstands high operating temperatures from -30° C to +140° C and up to 180° C peak (drop point >270° C)

Art. 6464597

Rezistencë e shkëlqyer ndaj ngarkesës dhe prerjes (6500 N vs 2200 N) krahasuar me yndyrat standarde të litiumit. Përmban aditivë që lejojnë që ngarkesat e rënda të përballohen pa prishur filmin lubrifikues. Rezistencë e lartë ndaj ujit. Dyfishi i rezistencës ndaj larjes së yndyrës gjenerike të litiumit. Mbrojtje e shkëlqyer nga korrozioni. Mbron sipërfaqet nga ndryshku dhe korrozioni, edhe kur yndyrat përdoren në kushte të lagështa.

Gama shumë e gjerë e temperaturës. I reziston temperaturave të larta të punës nga -30°C në +140°C dhe deri në 180°C maksimale (pika e rënies >270°C)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “WD-40 HIGH-PERFORMANCE MULTI-PURPOSE GREASE CARTRIDGE”

Your email address will not be published. Required fields are marked *