TROMBA ELETTRONICA OMOLOGATA

3,277.53 

Available on backorder

Description

 3838534

Descrizione

Tromba elettronica omologata R.I.Na. n. ELE/556806CS/1 e LLOYD’S REGISTER MCA Bureau Veritas e NMMA in accordo alle norme internazionali COLREG 72 IMO classe III, obbligatoria per tutte le imbarcazioni mercantili e turistiche da 20 a 75 mt., con amplificatore di voce e segnale automatico di nebbia. Livello sonoro 131 dB, 690 Hz. Alimentazione 24V., consumo 4 Ah. Peso kg. 6,1.

Përshkrim

Bori elektronik i miratuar R.I.Na. n. ELE / 556806CS / 1 dhe LLOYD’S REGISTER MCA Bureau Veritas dhe NMMA në përputhje me standardet ndërkombëtare COLREG 72 IMO klasi III, i detyrueshëm për të gjitha anijet tregtare dhe turistike nga 20 deri në 75 metra, me përforcues zëri dhe sinjal automatik të mjegullës. Niveli i zërit 131 dB, 690 Hz Furnizimi me energji 24 V., Konsumi 4 Ah. Pesha kg. 6.1.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “TROMBA ELETTRONICA OMOLOGATA”

Your email address will not be published. Required fields are marked *