TRASDUTTORE CHIRP TM150M

574.00 

Available on backorder

Description

 5608219

Descrizione:

Trasduttore CHIRP per GP1871F e GP1971F, in banda media con freq. 95 a 155 khz con sensore di temperatura. Connettore Furuno 10 pin. Potenza massima 300W.

Unità di Misura:

N
Perkthimi:

5608219

TRANSDUKTOR

Përshkrimi:

Transduktor CHIRP për GP1871F dhe GP1971F, në brez të mesëm me frekuencë. 95 deri në 155 khz me sensor të temperaturës. Lidhës Furuno 10 pin. Fuqia maksimale 300W.
Njësia Matëse:

N

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “TRASDUTTORE CHIRP TM150M”

Your email address will not be published. Required fields are marked *