TORCIA A 1 LED

36.99 

Available on backorder

Description

 4040867

Descrizione

Torcia a 1 LED, basso consumo, durata superiore alle 100.000 ore, corpo in ABS resistente agli urti e all’acqua fino a 30 mt di profondità. Funziona con 2 pile AA/AAA incluse. Lunghezza mm. 130

Unità di misura N

Përshkrim

1 pishtar LED, konsum i ulët, jetë më shumë se 100,000 orë, trup ABS rezistent ndaj goditjeve dhe ujit deri në 30 metra të thellë. Punon me 2 bateri AA / AAA të përfshira. Gjatësia mm. 130

Njësia e masës N

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “TORCIA A 1 LED”

Your email address will not be published. Required fields are marked *