TIMONERIA IDRAULICA UNIVERSALE GF350HD

1,956.20 

Available on backorder

Description

4344386

Descrizione

Timoneria con cilindro rinforzato, studiato per tutti i tipi di motori di potenza elevata tra i 300 e i 350 Hp o una coppia di motori da 350 hp (700hp) con eliche controrotanti. Cilindro a montaggio frontale bilanciato tipo bullhorn , guida performante e facilità di installazione. Giri da banda a banda 5,2. Kit composto da : Pompa GM2-MRA01 da 27cc + Cilindro MC350HD da 140 cm3 + Raccordi ottone cromato (1 kit GTN7x10916+ 1 Kit AC38/T916) + 2Lt. di olio + 15 mt (2 x 7,5) tubo

Unità di Misura

N
Perkthimi

4344386

TIMON HIDRAULIK GF350HD

Përshkrimi

Sistemi i drejtimit me cilindër të përforcuar, i projektuar për të gjitha llojet e motorëve me fuqi të lartë ndërmjet 300 dhe 350 kuaj fuqi ose një palë motorë 350 kuaj fuqi (700 kuaj fuqi) me helikë kundër-rrotulluese. Cilindër i balancuar i tipit bullhorn me montim përpara, udhëzues me performancë të lartë dhe instalim i lehtë. Revolucionet nga banda në brez 5.2. Kompleti i përbërë nga: GM2-MRA01 pompë 27cc + cilindër 140 cm3 MC350HD + pajisje bronzi të kromuar (1 komplet GTN7x10916 + 1 komplet AC38 / T916) + 2Lt. vaj + zorrë 15 m (2 x 7,5).

Njësia Matëse

N

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “TIMONERIA IDRAULICA UNIVERSALE GF350HD”

Your email address will not be published. Required fields are marked *