TICOPRENE LT. 0,75

35.99 

Description

 6464222

Descrizione

Fondo protettivo alluminato al clorocaucciù monocomponente adatto per la manutenzione di carene e strutture in legno e acciaio. Può essere applicato su primer zincanti, fondi monocomponenti e bicomponenti. Usato anche come rivestimento sigillante per vecchie antivegetative. Buona resistenza all’immersione continua in acqua dolce e salata. Colore grigio opaco. Resa teorica 6,4 mq/lt.

Unità di misura N

Përshkrim

Abetare mbrojtëse aluminizuar prej gome të kloruar me një përbërës të vetëm, e përshtatshme për mirëmbajtjen e lëvoreve dhe strukturave në dru dhe çelik. Mund të aplikohet në abetare galvanizuese, abetare me një përbërës dhe dy përbërës. Përdoret gjithashtu si një shtresë ngjitëse për anti-ndotjet e vjetra. Rezistencë e mirë ndaj zhytjes së vazhdueshme në ujë të freskët dhe të kripur. Ngjyra gri e mat. Rendimenti teorik 6.4 mm / lt.

Njësia matëse N

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “TICOPRENE LT. 0,75”

Your email address will not be published. Required fields are marked *