THETIS 5003 ENTRANCE PANEL

510.35 

Available on backorder

Description

0303586

Description

IP67 watertight push-button panel with 3 commands (ignition-up-down) with integrated meter counter on an LCD display, 4 m extendable cable. Compatible with any type of winch, gangways and davits. Equipped with soft and anatomic rubber grip for better grip. Chain speed indicator, mooring length in meters or feet. Menu in six languages. Rechargeable battery. Power supply 12/24 V. Dimensions 59x38x154h mm

units of measure

N
Pershkrimi
Paneli i butonit i papërshkueshëm nga uji me 3 komanda (ndezje-lart-poshtë) me njehsor matës të integruar në ekranin LCD, kabllo 4 m e zgjatshme. E pajtueshme me çdo lloj çikrik, kanale dhe davits. E pajisur me kapje gome të butë dhe anatomike për kapje më të mirë. Treguesi i shpejtësisë së zinxhirit, gjatësia e ankorimit në metra ose këmbë. Menu në gjashtë gjuhë. Bateri e rimbushshme. Furnizimi me energji 12/24 V. Përmasat 59x38x154h mm
Njesia e matjes
Cope

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “THETIS 5003 ENTRANCE PANEL”

Your email address will not be published. Required fields are marked *