TENUTA ASSIALE RMTA

138.99 

Available on backorder

Description

2728025

SEALS RMTA WITH BRONZE BUSH FOR SHAFT Ø MM.25

Description

RMTA axial seal in self-extinguishing “CR” elastomeric rubber, for metric propeller shafts, replaces the traditional braid press. Small in size and easy to assemble. Complete with brass hose connector for hydrolubrication, hole with closing cap to screw the tube of special silicone grease and thus facilitate its insertion into the seal, stainless steel clamps, and protective plastic ring for mounting the shaft.
Unit of measure

N

Perkthimi:

2728025

VULA RMTA ME BUSH T BR BRONZIT P SHR SHAFT MM.25

Përshkrim

Vula boshtore RMTA në gome elastomerike vetë-shuarëse “CR”, për boshtet e helikës metrike, zëvendëson shtypin tradicional të gërshetave. Të vogla në madhësi dhe të lehta për tu montuar. E kompletuar me lidhësin e zorrës prej bronzi për hidrolubrim, vrimë me kapak mbyllës për të vidhosur tubin e yndyrës së veçantë silikoni dhe kështu të lehtësojë futjen e tij në vulë, kapëset prej çeliku inox dhe unazë plastike mbrojtëse për montimin e boshtit.
Njësia matëse

N

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “TENUTA ASSIALE RMTA”

Your email address will not be published. Required fields are marked *