TELO TRASPARENTE VERSIONE CON ELASTICO

479.99 

Available on backorder

Category:

Description

6565515

Descrizione

Copertura Nautica Indoor -Versione con elastico.Venduto a rotolo La sua particolarità sono i 2 elastici applicati lateralmente su tutta la lunghezza, atti a facilitare ed a ridurre i tempi della messa in opera.Istruzioni di montaggio: 1. Srotolare il telo dalla poppa alla prua mantenendosi centrali all’imbarcazione lasciando un esubero di circa 50 cm per parte. 2. Applicare 2 fascette distanziate circa 30 cm e tagliare il telo. 3. Estrarre gli elastici ed annodarli. 4. Aprire il telo sull’imbarcazione. 5. Tirare l’elastico da una delle estremità ed annodarlo per mantenerlo in trazione. 6. Utilizzare se necessario gli appositi pre tagli con rinforzi per collegare l’elastico perimetrale trasversalmente.

Unità di Misura

RT
PERKTHIMI

6565515

MBULESE PER BARKA MT.15X50

Përshkrimi

Mbulesa detare e brendshme -Versioni me elastike.Shitet në rrotull E veçanta e tij janë 2 brezat elastikë të aplikuar anash përgjatë gjithë gjatësisë, të projektuara për të lehtësuar dhe reduktuar kohën e instalimit.Udhëzimet e montimit: 1. Zbërthejeni leckën nga pjesa e skajit në harkun e mbetur në qendër të varkës duke lënë një tepricë prej rreth 50 cm në secilën anë. 2. Aplikoni 2 shirita rreth 30 cm larg njëra-tjetrës dhe prisni fletën. 3. Hiqni shiritat e gomës dhe lidhini ato. 4. Hapni kanavacën në varkë. 5. Tërhiqeni llastikun nga një skaj dhe nyjëzoni për ta mbajtur atë në tërheqje. 6. Nëse është e nevojshme, përdorni prerjet e duhura paraprake me përforcime për të lidhur llastikun rrethues në mënyrë tërthore.

Njësia Matëse

RT

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “TELO TRASPARENTE VERSIONE CON ELASTICO”

Your email address will not be published. Required fields are marked *