TELO COPRIBARCA

194.99 

Available on backorder

Description

E009117

Descrizione

Copertura per barca indispensabile per proteggere la barca da intemperie, sole e sale. Fabbricata con materiali altamente resistenti: 100% poliestere 300D con rivestimento in poliuretano. Elevata resistenza al sole e protezione dall’umidità. Borsa e fissaggi inclusi. Non utilizzare per il trasporto. Colore grigio.

Unità di misura

N
PERKTHIMI

E009117

PËR BARKA NGA MT 5.80 NE 6.50 LARG. MT 2,90

Përshkrimi

Mbulesa thelbësore e varkës për të mbrojtur varkën nga moti i keq, dielli dhe kripa. Prodhuar me materiale shumë rezistente: 100% poliester 300D me veshje poliuretani. Rezistencë e lartë ndaj diellit dhe mbrojtje nga lagështia. Çanta dhe fiksimet e përfshira. Mos e përdorni për transport. Ngjyra: Gri.

Njësia matëse

N

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “TELO COPRIBARCA”

Your email address will not be published. Required fields are marked *