TEAK WONDER COMBO PACK

39.35 

Description

 6464647

Descrizione

Teak Wonder Dressing & Sealer è un protettivo sicuro e durevole, a base non oleosa, che dona al teak un gradevole aspetto dorato senza scurirlo. Gli speciali componenti presenti tendono a sigillare i pori del legno ostacolando la penetrazione di polvere e sporcizia e proteggono dai raggi ultravioletti gli olii del teak, rallentando l’ossidazione e la decolorazione. Il trattamento contrasta la penetrazione nel legno di liquidi quali gasolio, olio, sangue dei pesci, vernici, che, se non lasciati essiccare, si possono rimuovere facilmente. Resa teorica 5-6 mq/lt. Confezione contenente nr.2 flaconi da lt 0.95 cadauno

Unità di misura N

Përshkrim

Teak Wonder Dressing & Sealer është një mbrojtje e sigurt dhe e qëndrueshme, me bazë jo vaji, e cila i jep dru tik një pamje të këndshme të artë pa e errësuar atë. Komponentët e veçantë të pranishëm tentojnë të mbyllin poret e drurit, duke penguar depërtimin e pluhurit dhe papastërtisë dhe të mbrojnë vajrat e dru tik nga rrezet ultraviolet, duke ngadalësuar oksidimin dhe ndryshimin e ngjyrave. Trajtimi i kundërvihet depërtimit në dru të lëngjeve të tilla si naftë, vaj, gjak peshku, ngjyra, të cilat, nëse nuk lihen të thahen, mund të hiqen lehtësisht. Rendimenti teorik 5-6 mm / lt. Paketimi që përmban 2 shishe me 0,95 lt secila

Njësia matëse N

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “TEAK WONDER COMBO PACK”

Your email address will not be published. Required fields are marked *