SYN TEAK CLENER

22.00 

Description

6464431

Descrizione:

Detergente per la pulizia frequente delle coperte in teak sintetico. Sgrassa, pulisce e rimuove qualsiasi macchia, senza seccare o danneggiare il teak sintetico, le gomme, le plastiche, il gel-coat ed i metalli. Diluire in rapporto 1/10 con acqua, applicare con uno spazzolone e risciacquare. Flacone da lt.1 con tappo salvabimbo. Confezione 12 pz.

Unità di Misura:

N
Perkthimi:

6464431

Detergjent Pastrimi LT.1

Përshkrimi:

Detergjent për pastrimin e shpeshtë të kuvertave sintetike tik. Degjeneron, pastron dhe heq çdo njollë, pa tharë ose dëmtuar dru tint sintetik, goma, plastikë, xhel-shtresë dhe metale. Holloni 1/10 me ujë, aplikoni me një furçë dhe shpëlajeni. Shishe 1 litër me kapak mbrojtës për bebe. Pako prej 12 copë.
Njësia Matëse:

N

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “SYN TEAK CLENER”

Your email address will not be published. Required fields are marked *