SWITCH MAGNETERMIC

171.41 

Available on backorder

Description

Art. 0300035

Magneto-thermal switch complete with mask mm. 80 x 52 for wall mounting and a bright LED that indicates the presence of voltage. For cable lugs with hole of
6 mm fixing. 35 Amp. For 12V motor: 250/400/500. For 24V motor: 700.

Art. 0300035

Çelësi magneto-termik i kompletuar me maskë mm. 80 x 52 për montim në mur dhe një LED i ndritshëm që tregon praninë e tensionit. Për prizat e kabllove me vrimë të
Fiksim 6 mm. 35 Amp. Për motorin 12V: 250/400/500. Për motorin 24V: 700.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “SWITCH MAGNETERMIC”

Your email address will not be published. Required fields are marked *