SUPPORTO INOX PER ANULARE

36.99 

Available on backorder

Description

 1010023

Descrizione

Supporto in acciaio inox per salvagente anulare Ø cm.65 con portaboetta. Si può installare su piano, a parete o su tubo Ø mm. 22/25 con apposito morsetto art.1011001 incluso (per anulare art.1010004 e boetta art.1040835)

Unità di misura N

Përshkrim

Mbështetëse per te vendosur rrethin e shpëtimit, prej çeliku inox Ø cm.65 me mbajtëse kapaku. Mund të instalohet në një sipërfaqe, në një mur ose në një tub Ø mm. 22/25 me kapës të posaçëm artikulli 1011001 i përfshirë (1010004 dhe artikullin 1040835)

Njësia e masës N

IVA incl. / me TVSH

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “SUPPORTO INOX PER ANULARE”

Your email address will not be published. Required fields are marked *