STIVALI CRUISING

95.99 

Available on backorder

Description

P54126

Descrizione

Stivali Cruising alti in gomma naturale con suola esterna antiscivolo e canali di drenaggio acqua. Soletta igienica interna e rinforzi in gomma all’esterno (collo del piede, alluce e tallone). Colore blu navy.

Unità di misura

N
Perkthimi:

P61126

Përshkrim

Çizme të larta lundrimi në gome natyrale me taban të jashtëm kunder rreshqitjes dhe me  kanale kullimi të ujit. Shtresa e brendshme higjienike dhe përforcimet e gomës në pjesën e jashtme (shputa, gishti i madh dhe thembra). Ngjyra blu e marinës.
Njësia matëse

N

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “STIVALI CRUISING”

Your email address will not be published. Required fields are marked *