SILICONE CAP MULTI COLOUR ASSORTED

35.00 

Category:

Description

SILICONE CAP MULTI COLOUR ASSORTED
465026

DESCRIPTION
Add a splash of colour to swims with the Zoggs Multi Colour Silicone Swimming Cap, shaped for a superior fit for adults and featuring an embossed non-slip inner surface. The multi colour design features a diagonal middle strip and is perfect for keeping hair away from the face when swimming. One size fits all. Made from durable silicone

PERKTHIME

TAPE SILIKONI ME SHUMË NGJYRA E NDRYSHME
465026

PËRSHKRIM
Shtoni një spërkatje ngjyre notit me kapakun Zoggs Multi Color silikoni për not, i formuar për një përshtatje më të mirë për të rriturit dhe me një sipërfaqe të brendshme të relievit që nuk rrëshqet. Dizajni me shumë ngjyra përmban një shirit të mesëm diagonal dhe është i përsosur për t’i mbajtur flokët larg fytyrës kur notoni. Një madhësi i përshtatet të gjithëve. Bërë nga silikoni i qëndrueshëm.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “SILICONE CAP MULTI COLOUR ASSORTED”

Your email address will not be published. Required fields are marked *