SIKAFLEX 291i

20.00 

Available on backorder

Description

 6472003

Descrizione

Sikaflex 291i è un sigillante tixotropico monocomponente poliuretanico specificatamente sviluppato per il settore nautico. Indurisce mediante l’esposizione all’umidità formando un resistente elastomero. E’ un prodotto multifunzionale, adatto a sigillature elastiche, resistente alle vibrazioni e può essere utilizzato per sigillature interne. Utilizzabile su legno, metalli, ceramiche plastiche (vetroresina ecc…). Non deve essere utilizzato su materiali plastici soggetti a stress cracking. Non nocivo, approvato Wheelmark.

Unità di misura

N
Perkthimi:

6472003

SIKAFLEX 291 i BARDH 300ML

Përshkrim

Sikaflex 291i është një mbyllës thiksotropik poliuretani me një përbërës i zhvilluar posaçërisht për industrinë detare. Ajo ngurtësohet përmes ekspozimit ndaj lagështirës, ​​duke formuar një elastomer rezistent. Shtë një produkt shumëfunksional, i përshtatshëm për vula elastike, rezistent ndaj dridhjeve dhe mund të përdoret për vulat e brendshme. Mund të përdoret në dru, metale, qeramikë plastike (tekstil me fije qelqi etj …). Nuk duhet të përdoret në plastikë që i nënshtrohet plasaritjes së stresit. Jo i dëmshëm, Wheelmark i miratuar.

Njësia matëse

N

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “SIKAFLEX 291i”

Your email address will not be published. Required fields are marked *